5 Τρόποι για Ξεβούλωμα Νεροχύτη Κουζίνας

5-tropoi-ksevouloma-neroxiti-kouzinas

5 Τρόποι για Ξεβούλωμα Νεροχύτη Κουζίνας

Τα DIY κόλπα είναι εξαιρετικά χρήσιμα και οικονομικά, αλλά το ξεβούλωμα νεροχύτη κουζίνας όταν το πρόβλημα επιμένει, είναι καλύτερα να απευθύνεστε σε επαγγελματίες (ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ).

Ξεβούλωμα νεροχύτη κουζίνας

Ένας βουλωμένος νεροχύτης κουζίνας που δεν τραβάει το νερό μπορεί να είναι ένα σοβαρό πρόβλημα για το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Ανάλογα με τη σοβαρότητα της κατάστασης, μπορείτε να καλέσετε αμέσως τον υδραυλικό ή να εφαρμόσετε έναν από τους ακόλουθους 5 τρόπους για ξεβούλωμα νεροχύτη κουζίνας.

1. Σόδα και αλάτι για Ξεβούλωμα Νεροχύτη Κουζίνας

Αυτός είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να λειτουργήσει για ξεβούλωμα νεροχύτη κουζίνας. Ανακατεύουμε περίπου ένα φλιτζάνι σόδα μαγειρική με ένα μισό φλιτζάνι αλάτι και το ρίχνουμε μέσα στην αποχέτευση. Αφήστε το μείγμα να καθίσει για αρκετές ώρες και στη συνέχεια ξεπλύνετε με βραστό νερό. Μπορείτε να επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία αν δεν έχει αποτέλεσμα από την πρώτη φορά.

2. Έμβολο για Ξεβούλωμα Νεροχύτη Κουζίνας

Εάν οι παραπάνω συνδυασμοί δεν βοηθήσουν στο ξεβούλωμα του νεροχύτη σας, χρησιμοποιήστε ένα κοινό οικιακό έμβολο. Αν έχετε διπλό νεροχύτη, σφραγίστε πρώτα τη δεύτερη πλευρά με ένα υγρό πανί ή ένα πώμα. Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε μια στεγανή σφράγιση γύρω από το έμβολο, οπότε γεμίστε την πλευρά του νεροχύτη που σκοπεύετε να βυθίσετε με αρκετό νερό για να καλύψετε τη βάση του εμβόλου. Τοποθετήστε το έμβολο σταθερά στην αποχέτευση και βυθίστε δυνατά αρκετές φορές. Όταν το νερό αρχίσει να υποχωρεί, αφαιρέστε το έμβολο και ξεπλύνετε καλά το σιφόνι με ζεστό νερό.

3. Π-παγίδα για Ξεβούλωμα Νεροχύτη Κουζίνας

Μπορεί να χρειαστεί να καθαρίσετε την Π-παγίδα της αποχέτευσης της κουζίνας για να ξεβουλώσει. Η Π-παγίδα είναι στην καμπύλη της αποχέτευσης κάτω από το νεροχύτη, συνήθως μέσα σε ένα ερμάριο. Τοποθετήστε ένα ταψί ή λεκάνη κάτω από την αποχέτευση για να συγκρατήσει νερό ή θραύσματα που μπορεί να πέσουν έξω. Ξεβιδώστε την παγίδα Π από την αποχέτευση και καθαρίστε οτιδήποτε έχει κολλήσει. Στη συνέχεια, ξανά βιδώστε το Π και αφήστε να τρέξει άφθονο νερό μέσα στο σιφόνι σας.

5-tropoi-ksevouloma-neroxiti-kouzinas

4. Φίδι υδραυλικού για Ξεβούλωμα Νεροχύτη Κουζίνας

Μερικές φορές ονομάζεται τρυπάνι, αυτό το πρακτικό εργαλείο είναι ό, τι καλύτερο για ξεβούλωμα νεροχύτη κουζίνας, καθώς αφαιρεί οτιδήποτε μπορεί να κολλήσει μέσα στον σωλήνα αποχέτευσης. Θα πρέπει να αποσυναρμολογήσετε το σωλήνα του νεροχύτη και την παγίδα Π κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας για να εκθέσει το σωλήνα που κινείται πίσω από το τοίχωμα του ντουλαπιού. Εδώ εισάγετε το φίδι στον σωλήνα μέχρι να αισθανθείτε αντίσταση για να σπάσετε το φράγμα.

5. Κρεμάστρα από σύρμα για Ξεβούλωμα Νεροχύτη Κουζίνας

Εάν δεν έχετε φίδι υδραυλικού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κρεμάστρα από σύρμα ευθυγραμμίζοντας την. Φυσικά, δεν θα εισχωρήσει τόσο όσο το φίδι του υδραυλικού, αλλά μπορεί να είναι αρκετό για να διαλύσει κάποια εμπόδια. Τοποθετήστε το μέσα στο σωλήνα αποχέτευσης της κουζίνας ή στο σωλήνα του σιφονιού για να σπρώξετε ή να βγάλετε το φράγμα αν μπορείτε να το φτάσετε. Προσέξτε να μη χαράξετε το νεροχύτη σας με το σύρμα.

Για να διατηρήσετε το νεροχύτη σας καθαρό ​​χωρίς φράγματα, ρίξτε σε ίσες ποσότητες ξύδι και μαγειρική σόδα σε τακτική βάση. Για καθαρισμό ρουτίνας, θα χρειαστείτε περίπου μισό φλιτζάνι από το καθένα. Αφήστε το μείγμα να καθίσει για λίγα λεπτά πριν τρέξει λίγο ζεστό νερό κάτω από την αποχέτευση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε χυμό λεμονιού με τον ίδιο σκοπό.

Αποφράξεις Αργυρούπολη για αποφράξεις, απολυμάνσεις και διαχείριση πολυκατοικιών

Πολλά ζητήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων περιλαμβάνουν απολυμάνσεις και αποφράξεις αποχετεύσεων ή σωληνώσεων. Εάν οι προσπάθειες DIY δεν βοηθούν και λύνουν μόνο προσωρινά το πρόβλημα, επικοινωνήστε με τις Αποφράξεις Αργυρούπολη για αποτελεσματική βοήθεια.

Δείτε περισσότερα για αποφράξεις εδώ.

5 Τρόποι για Ξεβούλωμα Νεροχύτη Κουζίνας

Μια σκέψη στο “5 Τρόποι για Ξεβούλωμα Νεροχύτη Κουζίνας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω
Call Now Button