4 βήματα για απόφραξη αποχέτευσης

4-vimata-apofraxi-apoxeteusis

4 βήματα για απόφραξη αποχέτευσης

Μια βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να είναι μια απογοητευτική εμπειρία, ιδίως για εκείνους που δεν είναι πολύ έμπειροι στο θέμα της απόφραξης. Αλλά ευτυχώς, η απομάκρυνση ενός φράγματος από μια αποχέτευση είναι συχνά πολλή πιο εύκολη από αυτή που θα περίμενε κανείς. Με λίγες γνώσεις υδραυλικών και ακολουθώντας 4 βήματα, ένας μέσος άνθρωπος μπορεί εύκολα να αποφράξει μια αποχέτευση.

Ακολουθούν τα 4 βήματα που μας συμβούλεψαν οι Αποφράξεις Αθήνα για απόφραξη αποχέτευσης.

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για απόφραξη αποχέτευσης είναι η χρήση ενός εμβόλου

Δείτε πώς να το κάνετε:

1. Βήμα

Ξεβιδώστε το πώμα στην αποστράγγιση. Φροντίστε να τοποθετήσετε το πώμα σε ασφαλές μέρος, ώστε να μην βρεθείτε χωρίς πώμα όταν τελειώσετε την απόφραξη. Γεμίστε μερικώς τον νιπτήρα με νερό.

2. Βήμα

Τοποθετήστε το έμβολο στο στόμιο του νιπτήρα και πιέστε προς τα πάνω και προς τα κάτω. Η πίεση από το έμβολο θα πρέπει να χαλαρώσει το φράγμα έτσι ώστε να μπορεί να ολισθήσει πιο εύκολα μέσω της αποχέτευσης. Αν η φραγμένη σας αποχέτευση είναι ένας ένας νιπτήρα μπάνιου ή ένας νεροχύτης κουζίνας με διπλή λεκάνη, μπορείτε να βουλώσετε με ένα κουρέλι την άλλη λεκάνη για να σας επιτρέψει να πιέσετε με το έμβολο και να δημιουργηθεί κενό αέρος.

3. Βήμα

Αν ένα έμβολο δεν βοηθήσει στην απόφραξη αποχέτευσης, ήρθε η ώρα να προσπαθήσετε να απομακρύνετε το βούλωμα χρησιμοποιώντας ένα φίδι υδραυλικών (ονομάζεται επίσης τρυπάνι). Εισάγετε το φίδι στην αποχέτευση σπρώχνοντας το σημείο του φράγματος. Το φίδι λειτουργεί διαλύοντας το φράγμα και μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για φράγματα μαλλιών. Κουνήστε το φίδι και τραβήξτε το αργά για να αφαιρέσετε το φράγμα.

4. Βήμα

Μερικές φορές ένα φίδι υδραυλικών δεν θα είναι ούτε αυτό αποτελεσματικό. Σε αυτές τις περιπτώσεις συστήνεται συνήθως τη χρήση καθαριστικού απόφραξης. Προτιμήστε ένα φυσικό καθαριστικό απόφραξης που δεν καίει τους σωλήνες σας όπως ένα χημικό καθαριστικό απόφραξης. Ακολουθήστε τις οδηγίες στο καθαριστικό της επιλογής σας, και πάρτε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για σας και την οικογένειά σας.

Αν έχετε δοκιμάσει όλα αυτά τα βήματα και εξακολουθεί να μην αποφράζεται το βούλωμα, ίσως είναι καιρός να καλέσετε μια εταιρεία Αποφράξεων (Αποφράξεις Αργυρούπολη). Οι επαγγελματίες υδραυλικοί έχουν δεκαετίες εμπειρίας στην εξυπηρέτηση τις αποφράξεις τόσο για εμπορικούς όσο και για οικιακούς χώρους.

Δείτε ενδεικτικές περιοχές εξυπηρέτησης:

4 βήματα για απόφραξη αποχέτευσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω
Call Now Button