Πως γίνεται η απόφραξη τουαλέτας θαλάσσιων πλοίων;

pos-ginetai-apofraxi-toualetas-thalassion-ploion

Πως γίνεται η απόφραξη τουαλέτας θαλάσσιων πλοίων;

Το ξεβούλωμα τουαλέτας δεν είναι ένα πρόβλημα που συμβαίνει μόνο στο σπίτι ή στο γραφείο, αλλά και στα πλοία. Σίγουρα δεν είναι ένα συχνό φαινόμενο, καθώς υπάρχουν επαγγελματίες (Αποφράξεις) που αναλαμβάνουν την συντήρηση και τον καθαρισμό όχι μόνο της τουαλέτας, αλλά και ολόκληρο το πλοίο. Η απόφραξη τουαλέτας πλοίου, συμβαίνει συνήθως στα επιβατηγά πλοία όπου η χρήση της τουαλέτας γίνεται ανεύθυνα από πολλούς ανθρώπους.

Απόφραξη τουαλέτας πλοίου ή αντικατάσταση σωλήνα αποστράγγισης;

Φυσικά, πολλές είναι οι φορές που νομίζουμε ότι έχει φράξει η τουαλέτα του πλοίου. Μόνο που διαπιστώνουμε ότι δεν ήταν φραγμένη η τουαλέτα, αλλά ένας σωλήνας αποστράγγισης τουαλέτας ο οποίος είχε δημιουργήσει ασβεστοποίηση μέσα στο σωλήνα μετά από αρκετά χρόνια χρήσης. Αυτό οφείλεται στην ακαμψία των ούρων που προκαλούν την ασβεστοποίηση.

Για ευκολότερη απόφραξη τουαλέτας πλοίου, σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η αντικατάσταση μόνο του προβληματικού σωλήνα. Δεν είναι εύκολη εργασία γι’ αυτό θα πρέπει να γίνεται από έμπειρους τεχνικούς αποφράξεων. Μετά την αγορά ενός νέου σωλήνα αποστράγγισης θεωρείται σχετικά εύκολη η διαδικασία αντικατάστασης.

Δυστυχώς, όμως, ένας σωλήνας περνάει μέσα από πολλά διαφορετικά πεδία και επίπεδα. Σε ένα πλοίο η τεχνικές συντηρήσεις και εργασίες είναι ένα καθημερινό φαινόμενο. Η σωληνώσεις διασταυρώνονται με άλλες ή μπορεί να “πέσουν θύματα βανδαλισμού” από άλλους τεχνίτες που θα έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν κάποια υδραυλική ή ηλεκτρολογική βλάβη.

Οι τεχνικοί Αντωνίου μας ανέφεραν ένα συμβάν, όπου χρειάστηκε να αντικαταστήσουν υπάρχων σωλήνα ο οποίος είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα σε μονωτικό αφρό ανάμεσα από το δάπεδο του μπάνιου και την οροφή μιας καμπίνας. Η απόφραξη τουαλέτας πλοίου δεν είναι πάντα μια εύκολη υπόθεση και πολλές φορές, όπως στις περισσότερες αποφρακτικές εργασίες κρύβει περαιτέρω διερεύνηση και έλεγχο.

Η απόφραξη τουαλέτας πλοίου και γενικά η απόφραξη σωληνώσεων ενός πλοίου είναι εργασίες που απαιτούν λεπτό και επαγγελματικό χειρισμό, προς αποφυγή μεγαλύτερων προβλημάτων. Η απόφραξη πλοίων γίνεται όταν το πλοίο είναι αγκυροβολημένο στη μαρίνα ή στο λιμάνι.

Επιπλέον λύσεις απόφραξης τουαλέτας πλοίων

Εύκολο, απλό, αποτελεσματικό και φιλικό προς το περιβάλλον… Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τα φυσικά καθαριστικά που υπάρχουν σε όλες τις κουζίνες, είτε είναι σπιτιού, είτε πλοίου!

  • Ξύδι – Φυσικό καθαριστικό απόφραξης τουαλέτας πλοίων

Εάν η τουαλέτα χρειάζεται απόφραξη, αφαιρέστε πρώτα το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου και στη συνέχεια ρίξτε 2 μπουκάλια ξύδι στο μπολ τουαλέτας και αφήστε το να δράσει για 12-24 ώρες.

  • Σόδα και Ξύδι – Φυσικά καθαριστικά απόφραξης τουαλέτας πλοίων

Προσθέστε στο ξύδι που έχετε ήδη ρίξει σόδα μαγειρική. Αυτό λειτουργεί για άμεση απόφραξη τουαλέτας πλοίων για επείγουσα κατάσταση. Αυτή η λύση απόφραξης αποχέτευσης τουαλέτας πλοίου χαλαρώνει τα πάντα μέσα στην φραγμένη τουαλέτα, ελευθερώνοντας από εμπόδια.

Η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία!

Αν δεν έχετε χρειαστεί ακόμα απόφραξη σεντίνας πλοίου, καλό θα είναι να κάνετε συντήρηση και έλεγχο των σωληνώσεων και της αποχέτευσης καλώντας τους επαγγελματίες, Αποφράξεις Πλοίων Αντωνίου.

Δείτε περισσότερα άρθρα για αποφράξεις πλοίων εδώ:

Πως γίνεται η απόφραξη τουαλέτας θαλάσσιων πλοίων;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω
Call Now Button